Laatste woord op de zeezender Radio Veronica

Nadat er verschillende keren geschreven is naar de Gemeente Amsterdam, en de Burgermeester van Amsterdam, zegt men het volgende; de Gemeente Amsterdam, vind het niet nodig en wil het niet laten gebeuren, dat er een standbeeld komt van Rob Out. Rob Out, zoals de gemeente Amsterdam bericht, heeft niet voldoende bekendheid om bij het Veronica schip, een standbeeld van Rob Out te plaatsen. De burgermeester van Amsterdam spant zich niet in om op het schrijven te reageren, de Burgermeester doet liever andere dingen?

Rob Out, bekend als programmaleider, directeur en als zanger Egbert Douw.. Hoeveel bekendheid moet men hebben, als Rob Out, die zoveel gedaan heeft voor de bemanning van de zeezender Radio Veronica. In het laatste uur, sprak Rob Out tot Nederland, met een gebroken hart. Op zaterdag 31 augustus 1974 had programmaleider Rob Out, het laatste woord op de zeezender Radio Veronica. Er zijn mensen geweest die de aanstoot gaven tot nieuwe ontwikkelingen, met als enige wapen hun denkvermogen en creativiteit, het antwoord daarop was haat en afgunst, de zeezender Radio Veronica is de reden waarom het verdwijnen moet.

Veronica is gebouwd door wilskracht en idealisme

De klok tikt steeds verder... ik heb nog enkele minuten... er moet misschien nog veel gezegd worden... ik heb de tijd niet... en ik kan het ook niet meer... het is tijd geworden om afscheid te nemen... bij het afscheid nemen van Veronica sterft ook een beetje democratie in nederland... dat spijt me... voor Nederland!

Zoals Rob Out sprak, ze hebben mijn kind vermoord..

C'est moi Veronica

Sta achter Rob Out en help mee om het standbeeld bij het Veronica schip te krijgen.
In de vorm van een bijdrage of handtekening actie, om deze vervolgens aan te bieden bij de Burgermeester van Amsterdam.

Namens Rob Out, Nederland dank voor de inzet

Alle reactie's graag naar:


Dhr. H. van Veenendaal.
Van Duivenvoordestraat 27
4901 VT Oosterhout (NB)
t. 06-49088484
Bankrekeningnr. NL75INGB0705106802