Robin Reekers en Dalibor Radovanovic.
Robin Reekers en Dalibor Radovanovic. Foto: Steef Alblas

Introductie DS bij Bennie Wilmink

De langverwachte introductie van het absolute premium merk DS wordt op niveau ingeluid met een onderscheidend dealerevent. De uitnodigende titel van dit exclusieve event? DS Ventes Privees. Uiteraard behoort ook uw dealer Bennie Wilmink tot het uitgelezen gezelschap dat zich in Nederland DS dealer mag noemen.

Een speciaal geselecteerd gezelschap DS- en Citroën-rijders is geïnviteerd om dit Event DS Ventes Privees op 15, 16 en 17 december in Almelo bij te wonen bij DS-dealer Bennie Wilmink. Zij maken persoonlijk kennis met een speciale presentatie van het neusje van de zalm uit de nieuwe premium DS-collectie. Uiteraard in goed gezelschap, in een sfeervolle ambiance én voorzien van een hapje en drankje op niveau. Op de speciaal geselecteerde voorraad doet de DS-adviseur een extra aantrekkelijk voorstel.

Het op 1 juni 2014 officieel opgerichte merk DS maakt direct zijn ambitie duidelijk: auto's bouwen die het Franse vakmanschap en de Franse luxe weerspiegelen. DS is een onderscheidend Frans automerk dat voortbouwt op een bijzonder erfgoed: dat van de DS 19 die 60 jaar geleden werd geïntroduceerd. Deze legendarische auto belichaamt Citroëns waarden van innovatie, topkwaliteit en vooruitstrevendheid. Het DS-label zal uitgroeien tot een premium merk. DS-modellen worden bovendien wereldauto's, in plaats van auto's ontworpen voor een specifieke markt. Het premium DS-programma zal volgens plannen in 2020 bestaan uit zes modellen.

Met bijna 45 jaar ervaring is Bennie Wilmink uw betrouwbare autodealer in de regio. Met vestigingen in Azelo, Almelo en Enschede staat u in een mum van tijd in een van de showrooms of werkplaatsen, waar u terecht kunt voor de merken DS, Citroën, Mitsubishi en Suzuki.

Robin Reekers en Dalibor Radovanovic.