Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Afscheid van Weghorst, Bel Hassani, Zomer en Gladon bij Heracles Almelo – NEC

Bij de wedstrijd tegen N.E.C. vrijdagavond neemt Heracles Almelo afscheid van vier spelers die de club dit voetbalseizoen hebben verlaten. Iliass Bel Hassani, Paul Gladon, Wout Weghorst en Ramon Zomer worden door de club nog eenmaal bedankt voor hun inzet.
Alle vier deze spelers kwamen nog in actie begin dit seizoen bij Heracles Almelo. Weghorst en Bel Hassani maakten de overstap naar AZ en Paul Gladon staat momenteel onder contract bij Wolverhampton. Ramon Zomer heeft onlangs besloten te stoppen in het betaalde voetbal wegens een knieblessure.

Goedkoop met buren, familie of vrienden naar Heracles Almelo

Seizoenkaarthouders van Heracles Almelo kunnen voor een prikkie hun familieleden, buren of vrienden meenemen naar de thuiswedstrijd tegen NEC op vrijdag 2 december. Voor slechts tien euro per persoon mogen twee bekenden mee om kennis te maken met de sfeer in het Polman Stadion. De kaarten kunnen zowel online als in de FanServiceShop worden aangeschaft.

200 mooie geknutselde schoentjes sieren FanServiceShop Heracles Almelo

Herakids, de kidsclubleden van Heracles Almelo, zijn erg druk geweest met het versieren van hun knutselschoentjes. Eén week konden zij de schoentjes inleveren en afgelopen weekend kwamen de pieten langs om de schoentjes te vullen. De pieten waren maar wat druk met het vullen. Er stonden wel 200 schoentjes!
Tim Kroeske had er heel veel werk van gemaakt. Het schoentje was een onderdeel van een voetbalveld, waar keeper Bram Castro het doel verdedigde. Bultje stond in het geknutselde schoentje. Laat nou net de échte Bultje zijn oog laten gaan over alle knutselwerkjes en het schoentje van Tim aanwijzen als winnende schoentje. Tim heeft daarmee een gave bal van Heracles Almelo gewonnen.
Ook jonger dan 12 en meedoen met acties van de KidsClub van Heracles Almelo? Meld je gratis aan als KidsClublid via www.herakids.nl. En trouwens, vrijdagavond komen de pieten weer, bij Heracles Almelo – NEC (2 december, 20.00 uur).