Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Revuegezelschap "Gewoon aans!" presenteert Verrassing

"Gewoon aans! " is ontstaan uit het voormalig revuegezelschap "Boer'nleu" dat jaren vele (ruim 35.000) bezoekers trok in het oosten van Nederland. De nieuwe formatie bestaat uit twee oud acteurs een viertal nieuwe enthousiaste jonge acteurs.

Initiatiefneemster Louise Raamsteeboers vond het zonde dat een genre als van "Boer'nleu" voor vele liefhebbers verloren zou gaan ook al omdat er op dialect gebied niet veel meer is. Ze heeft na het stoppen de pen ter hand genomen en heeft een script geschreven wat in de smaak viel bij een aantal mensen. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe groep.
Hoewel de naam de verwachting wekt van veel vernieuwingen zijn er toch raakvlakken. Met name de woordkeuze, het taalgebruik en de nuchtere humor zijn gebleven. Ook is het script voor nog een breder publiek toegankelijk geworden, mede door de jongere acteurs. Men staat nog steeds garant voor een heerlijke avond uit vol met gekke sketches, cabaret, zang en dans. Na afgelopen voorjaar twee try-outs en een viertal succesvolle en uitverkochte voorstellingen te hebben gehad, hebben ze dit theaterseizoen ruim twintig voorstellingen te gaan, waarvan zaterdag 3 december aanstaande in Theaterhotel te Almelo, 13 januari in Theater Zinin te Nijverdal, 14 januari in de Reggehof te Goor en bijvoorbeeld 21 januari in Theater Carrousel te Ommen.
Voor meer informatie en overige speeldata zie: www.gewoonaans.nl