Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nieuwe Suzuki
Ignis binnenkort
in de showroom

Suzuki heeft onlangs de nieuwe Ignis gelanceerd. Met zijn speelse en eigenzinnige design weet de Suzuki Ignis vele harten voor zich te winnen. De Ignis zal binnen afzienbare tijd in de showroom staan bij Suzuki Almelo.

De nieuwe Ignis is een compacte crossover die met zijn frisse, zelfverzekerde design – met ludieke verwijzingen naar gevierde Suzuki-modellen uit het verleden – menig hart van consumenten op hol kan brengen zónder dat degenen hierbij hun verstand verliezen. Want Suzuki levert de nieuwe Ignis met een efficiënte 1.2 DualJet benzinemotor met 66 kW/90 pk. Hiermee rijdt hij in de praktijk echt zuinig. De versie met SHVS-technologie (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) rijdt bovendien nog zuiniger.
Andere rationele redenen om voor de nieuwe 5-deurs Suzuki Ignis te kiezen, zijn de hoge zitpositie voor een beter zicht op de weg, het verrassend ruime interieur met verschuifbare achterbank voor meer bagageruimte dan wel beenruimte en de ruime instap vóór en achter. En uiteraard heeft Suzuki aan de veiligheid gedacht. Een voorbeeld is het actieve veiligheidssysteem DCBS (Dual Camera Brake Support). Het AllGrip 4x4-systeem, dat beschikbaar is op verschillende versies, geeft meer grip en levert ook een bijdrage aan de veiligheid. De nieuwe Suzuki Ignis staat op een ultrasterk en -licht platform. Hiermee is de compacte crossover de lichtste auto in zijn klasse met positieve gevolgen voor het verbruik en de rijeigenschappen.

Het design van de nieuwe Ignis is naar eigen smaak aan te passen met allerlei originele accessoires. Ook behoort een zwart dak tot de mogelijkheden. De kleur van de carrosserie is gekoppeld aan elementen in het interieur dat net als het exterieur speels is vormgegeven. Voor meer informatie bent u welkom bij dealer Suzuki Almelo.