Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Storm op Kasaomd.

Dit is de titel van het nieuwe kerstverhaal van het Brook Duo dat uit Gert-Jan Oplaat en Henny Tijink bestaat. Dit duo trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar hun optredens die voornamelijk in kerken in Oost Nederland plaats vinden onder de noemer "Kerkentour". Kerstverhalen en –liedjes vormen het hoofdbestanddeel van hun sfeervolle programma's, waarmee ze telkens veel succes oogsten.

De Historische Kring Wederden slaagde er reeds twee keer eerder in om het Brookduo naar Wierden te halen en ook dit jaar is dat weer gelukt.
Deze keer komen ze met hun nieuwe programma getiteld "Storm op Kasaomd". Het verhaal wordt (zoals gebruikelijk) verteld in het dialect en is doorweven met liedjes van het Brook Duo zelf en een aantal klassieke kerstliederen. Een formule die garant staat voor succes!
Datum: vrijdag 9 december a.s.
Aanvang: 20.00, zaal open 19.30 uur.

Locatie: Hervormde Kapel aan de Dahliastraat 4 in Wierden.
Toegang: € 6,00 p.p. inclusief een kopje koffie/thee of een glas glühwein.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij The Read Shop, bij boek- en kantoorboekhandel Reterink en bij de Historische Kring Wederden gedurende de openingstijden: wo & do.: 14.00-17.00; vr.: 15.00-21.00 en za.: 11.00-16.00 uur, echter gesloten van 20 nov. t/m 2 dec. a.s. in verband met wisseling tentoonstellingen.