Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Afsluiting 75 jarig jubileumjaar SISU met Oudejaarscross in het Nijreesbos:

De Almelose Atletiek Vereniging SISU viert dit jaar haar 75 jarig bestaan. Een jaar vol feestelijkheden voor leden, oud-leden en iedereen die sportief bezig is. Het jubileumjaar begon na de 40e oudejaarscross met ruim 350 deelnemers. Op 31 December 2016 zal het jubileumjaar spetterend worden afgesloten met de 41e editie van de SISU Bosma beste advies Oudejaarscross in het Nijreesbos.

SISU organiseert de Oudejaarscross in samenwerking met Huize Almelo wederom in het Nijreesbos. In dit prachtige wandelbos wordt voor alle deelnemers weer een uitdagend parcours uit gezet. Iedereen zal kunnen genieten van de frisse boslucht, winterse omstandigheden en sportieve sfeer.
Dit jaar maakt de Oudejaarscross voor het eerst onderdeel uit van de Switch Twentse Cross Competitie. Dat is een crosscompetitie met 6 wedstrijden georganiseerd in prachtige natuurgebieden in Twente. Met een 1km kidsrun, 2km, 5km en 10km is er voor iedereen een sportieve uitdaging om 2016 mee af te sluiten. Inschrijven kan op inschrijven.nl en ter plaatste bij restaurant Liedenbaum.

Afbeelding
Afbeelding