Foto: Shody Careman
Foto: Shody Careman Foto: Steef Alblas

Het Nieuwe Nu volgens Vincent Bijlo

Volgens cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo is techniek geweldig, maar moeten we ons er niet blind op staren, omdat we elkaar dan niet meer zien. Op zaterdag 19 november speelt hij in Theater Hof 88 in Almelo zijn voorstelling Het Nieuwe Nu 2.0. Aanvang: 20.15 uur.

Vincent Bijlo op z'n best: in pakkende conferences bezingt en vertelt Bijlo over de zegeningen van de moderne techniek. Vincent bekijkt de wereld door een 'slimme' bril en verplaatst zich in een zelfrijdende auto. Hij kan alles, alles, alleen. Maar soms mist hij de mens, die ouwe mens met zijn grillen en nukken, zijn onnavolgbare redeneringen, zijn beperkingen.

Bijlo: "Ik heb een ukelele met wifi, een zelfrijdende auto, een robot die, wat ik ook tegen haar zeg, nooit kwaad wordt. Welkom in 'Het Nieuwe Nu', die goeie nieuwe tijd. Toch ruikt zo'n robot niet lekker en ze heeft geen warme software. Als 'Het Nieuwe Nu' ergens om vraagt, is het om zien en gezien worden."

Kijk en luister naar Vincents bespiegelingen over de tijd waarin wij leven en ontdek dat u het opvallend vaak met hem eens zult zijn.

Kaarten à € 17,50 (€ 15,50 CJP / 65+, biebpas) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.

Foto: Shody Careman