Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Kandidaten gezocht voor
Sportverkiezing Almelo

Op 27 januari 2017 vindt de Sportverkiezing 2016 plaats in de topsporthal van de IISPA. Sportbedrijf Almelo wil samen met Tubantia de Almelose sporthelden, die in het jaar 2016 een topprestatie hebben geleverd, graag in de schijnwerpers zetten.

De Sportverkiezing gaat een podium bieden aan de sportman, -vrouw, -ploeg, -talent en de aangepast sporter. Ook het Sportstimuleringsproject van het jaar 2016 valt op 27 januari 2017 in de prijzen. Een feest voor de Almelose sport.
Er is reeds gestart met de promotie van het evenement, de aanmeldingen in onder andere bovenstaande categorieën beginnen langzaam binnen te komen. Om een winnaar te benoemen, moeten er genomineerde sporters zijn. Ken jij een Almelose Sportheld in een van de genoemde categorieën? Meld hem, haar of de ploeg voor 31 december 2016 aan.
Iedereen kan zijn of haar eigen sportheld aanmelden via www.sportbedrijfalmelo.nl/sportverkiezing. Dit gaat heel makkelijk via een kort aanmeldformulier. Via www.twitter.com/SportheldAlmelo kunnen de ontwikkelingen en updates rond de Sportverkiezing in de gaten gehouden worden.
Er zijn enkele criteria verbonden aan het aanmelden van sporthelden. Het moet bijvoorbeeld gaan om sportieve prestaties tussen 1 januari 2016 en 31 december 2016. De genomineerden moeten in Almelo wonen of lid zijn van een Almelose sportvereniging of topsportorganisatie.
Bij de Sportverkiezing 2016 horen uiteraard ook prijzen, dit als waardering naar de winnaars toe. De toegang op 27 januari 2017 is gratis en iedereen is welkom!