Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Expositie 'Natura Mystica': Elf
kunstenaars exposeren in Hof

Komende zondag is in Kunsthal Hof 88 de opening van de expositie Natura Mystica. De natuur die op geheel eigen wijze tot de verbeelding spreekt bij de elf kunstenaars die hier tot en met 8 januari 2017 hun werken tentoonstellen.

De opening wordt zondag om 16.00 uur in aanwezigheid van een aantal kunstenaars verricht door drs. Frank Welkenhuysen, bekend van onder andere het tv-programma 'Tussen kunst en kitsch'. Muzikale omlijsting door Sofie en Gijs Timmerij (leerlingen Kaliber Kunstenschool) met zang, piano en gitaar.

De expositie is een samenwerking met Frank Welkenhuysen en Bert Murk van bureau Hotprospect. 'In de tentoonstelling worden werken van gerenommeerde kunstenaars getoond voor wie de boom, het bos en de natuur een belangrijke bron van inspiratie zijn', aldus Welkenhuysen, 'bijna alle aspecten van de hedendaagse kunst komen aan bod.'

Op dinsdag 15 november van 19.30 tot 21.00 gaan Welkenhuysen en Murk in gesprek met Anutosh en Daan de Jong twee van de deelnemende kunstenaars. Toegangsprijs € 5,00 en opgave bij de suppoost of via de website. Donateurs hebben gratis toegang.

Kunsthal Hof 88 is open van dinsdag t/m zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Tijdens kerstdagen en op nieuwjaarsdag gesloten. Meer info op www.indigoalmelo.nl.