Gerrit-Jan en Jeannet Konijnenbelt.
Gerrit-Jan en Jeannet Konijnenbelt. Foto: Richard Thannhauser

Autobedrijf Konijnenbelt: 80
jaar sfeer en vakmanschap

In 1936 richtte Gerrit-Jan Konijnenbelt een autobedrijf op. Tachtig jaar later stuurt, na zijn zoon Johan, de derde generatie Konijnenbelt de organisatie aan. Samen met zijn vrouw Jeannet is Gert-Jan Konijnenbelt de drijvende kracht achter de Toyota-dealer.

Autobedrijf Konijnenbelt koppelt moderne techniek aan een typische no nonsens aanpak en Twentse gemoedelijkheid. In de riante en sfeervolle showroom aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal kunnen klanten altijd de Toyota vinden die ze zoeken. Het zijn echter niet alleen nieuwe auto's die de boventoon voeren bij Autobedrijf Konijnenbelt. Op het ruime buitenterrein staan altijd minstens vijftig aantrekkelijke occasions. Betrouwbaar, voor een leuke prijs en met zes maanden Bovag-garantie.

De gekwalificeerde monteurs van Autobedrijf Konijnenbelt zijn stuk voor stuk echte autoliefhebbers. Zij werken met plezier aan auto's en zorgen ervoor dat klanten altijd veilig de weg op kunnen. Uiteraard worden ze continu bijgeschoold in de nieuwste technieken die Toyota ontwikkelt. Voor klanten die tijdens de onderhoudsbeurt van hun auto dringende bezigheden hebben, wordt gezorgd voor vervangend vervoer.

Ook in het geval van schade kunnen de monteurs van Autobedrijf Konijnenbelt auto's vakkundig repareren. Het Focwa schade-herstelbedrijf van Autobedrijf Konijnenbelt heeft duidelijke afspraken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Met alle mogelijke materialen, precies de juiste vakkennis en een paar gouden handjes worden auto's weer als nieuw gemaakt. Uiteraard blijft na reparatie de fabrieksgarantie van Toyota gehandhaafd.

Bij het onbemande 24/7 tankstation van Autobedrijf Konijnenbelt kunnen autobezitters tegen zeer concurrerende prijzen terecht voor zowel Euro 95 als diesel.