Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Ontwerpwedstrijd shirt Heracles

Voor het ontwerp van het nieuwe thuis- en uitshirt van seizoen 2017-2018 doet Heracles Almelo een beroep op de creativiteit van haar supporters. De komende twee weken mag iedereen een ontwerp insturen voor het nieuwe thuis- en uitshirt van komend seizoen.

Een selectiecommissie, bestaande uit onder andere Peter Reekers (oud speler en assistent trainer), Nico-Jan Hoogma (oud speler en Algemeen Directeur), Thomas Bruns (speler en aanvoerder Heracles Almelo) en een afvaardiging van de officiƫle supportersverenigingen en hoofdsponsor maken uit alle inzendingen een keuze voor twee thuis- en twee uitshirts. Vervolgens is het aan alle supporters van de club om te stemmen op zijn of haar favoriete ontwerpen, zodat op 1 december de nieuwe shirts bekend kunnen worden gemaakt.
Ontwerpen van het thuisshirt en/of het uitshirt kunnen ingestuurd worden tot en met zondag 30 oktober aanstaande. Per mail kan dat naar info@heracles.nl. Inleveren bij de receptie van het Polman Stadion mag ook, evenals het posten van het ontwerp naar Heracles Almelo, Postbus 157, 7600 AD in Almelo.