Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Werken met digitale overheid

De overheid gaat digitaal. U ook?

De overheid doet steeds meer via het internet en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen en gebruik van een DigiD of het doorgeven van een verhuizing. Vindt u het moeilijk om met websites van de overheid te werken? De Stichting Digisterker biedt in samenwerking met Bibliotheek Almelo, SeniorWeb Almelo en de Gemeente Almelo de beginnerscursus aan.
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt gegeven door gecertificeerde docenten. U gaat veel zelf oefenen. Het is daarom belangrijk dat u al een beetje kunt werken met een computer en het internet.

De cursus Digisterker: werken met de digitale overheid wordt gehouden op de dinsdagen 25 oktober, 1, 8 en 15 november, 9.30 – 11.30 uur en op de donderdagen Donderdag 1, 8,15 en 22 december 2016 9.30 – 11.30 uur. Plaats van handeling: de vierde etage van de bibliotheek Almelo. De toegang is gratis. Aanmelden: 0546-822005 (Filomena Mijnders / Henri Schoemaker) of cursussen@bibliotheekalmelo.nl