Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Herakids de
jongste fans
van Heracles

Ook een keer aan de hand van de spelers mee het veld op? Meld je gratis aan voor de Herakids, dé KidsClub van Heracles Almelo. Voor de jongste fans tot en met 12 jaar organiseert Bultje, de mascotte, geregeld nieuwe acties en activiteiten!

Zo waren de Herakids eerder dit seizoen voorafgaand aan een thuiswedstrijd en in de rust te vinden in het Heracles Almelo Kidspark. Achter de lange zijde (bij de vakken B tot en met F) stonden verschillende (voetbal)spellen opgesteld, waar de jongste bezoekers zich flink konden uitleven. Herakids konden eveneens met korting kaarten scoren voor het desbetreffende thuisduel. En zo zijn er dit seizoen nog meer gave activiteiten voor Herakids bij geselecteerde thuiswedstrijden.
Bij elke wedstrijd lopen Herakids mee aan de hand van de spelers. Een unieke ervaring in een goed gevuld stadion. De line uppers krijgen elk twee gratis wedstrijdkaarten, zodat zij samen met hun vader of moeder ook nog de wedstrijd kunnen bekijken. Ook bij de uitwedstrijden, hoe gaaf is dat!
Aan het einde van het seizoen is er een groots feest gepland voor álle Herakids. Herakids van alle leeftijden kunnen dan meedoen aan veel spellen. En het leukste is, de hele selectie is er dan ook bij!
En wat te denken van een eigen stoere Herakidspas, 10% korting op heel veel fanartikelen, mails van Bultje, een verjaardagskaart, een HerakidsMagazine… Kortom, teveel voordeel om op te noemen.
Ook gratis lid worden? Check www.herakids.nl en meld je gelijk aan!