Frits van Voorden (Van Mossel) en Ellen Groothuis (INQAR)
Frits van Voorden (Van Mossel) en Ellen Groothuis (INQAR) Foto: Steef Alblas

Van Mossel levert tien nieuwe
Kia's af bij INQAR Bleeker

Begin september heeft Van Mossel Kia uit Hengelo tien nieuwe Kia's afgeleverd aan autoverhuurbedrijf INQAR Bleeker. Daarmee kiest INQAR enerzijds voor de betrouwbaarheid en degelijkheid van het merk Kia en anderzijds voor de service van Van Mossel.

'We voelen ons vereerd om met Van Mossel weer auto's te mogen leveren aan de verhuurvloot van INQAR', zegt Frits van Voorden, vestigingsdirecteur bij Van Mossel Kia Hengelo. 'We hebben diverse modellen afgeleverd. Het betreft een mix van de Kia Optima, Kia Rio en Kia Picanto. Alle geleverde modellen zijn voorzien van de nodige luxe en comfort. De Kia's worden verhuurd vanaf de vestigingen van INQAR Bleeker in Hengelo, Enschede en Almelo. Met name de zakelijke markt vraagt steeds vaker om grotere en luxere auto's. Daarom had INQAR ook de wens uitgesproken voor een aantal exemplaren van de Kia Optima.'

De Kia Optima is een expressieve, elegante en sportieve auto en werd ontwikkeld met een uitzonderlijk oog voor detail. Het interieur van de Optima oogt en voelt modern aan. Meer hoofd-, schouder- en beenruimte zorgen voor nog meer comfort voor de inzittenden.In de nieuwe Kia Optima hebben inzittenden bovendien geen last van geluiden, trillingen en andere afleiding, wat de concentratie en ontspanning ten goede komt.In de Optima zitten tal van moderne technologie├źn, waaronder het audiovisuele navigatiesysteem (AVN) met een 7 of 8 inch touchscreen. Verder is de Optima voorzien van een slimme adaptieve cruise control, waarmee bestuurders de ingestelde snelheid aanhouden en automatisch voldoende afstand tot de voorligger behouden. Het autonome remsysteem assisteert bij het tijdig signaleren van mogelijke aanrijdingen.