Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Gegarandeerde inruilpremie
Inruil 10-daagse Broekhuis

Van 28 september tot en met 10 oktober staat bij Broekhuis Peugeot de Broekhuis Inruil 10-daagse op het programma. De Twentse Peugeot-dealer biedt klanten tijdens deze periode een gegarandeerde inruilpremie van € 2.000,- of € 2.500,- op door Broekhuis geregistreerde exemplaren van de Peugeot 108, 208 en 2008.

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto met een geraffineerd silhouet, dynamische lijnen en doordachte details. Klanten kunnen de auto helemaal aan hun eigen smaak aanpassen met acht kleuren, zeven personalisatiethema's en drie ambiances voor het interieur. De Peugeot 108 beschikt over een geavanceerde uitrusting en connectieve technologie. Het grotetouchscreen beschikt over allerlei informatie en functies en samen met de compacte afmetingen van de Peugeot 108 maakt de achteruitrijcamera het gemakkelijk om te parkeren.

De Peugeot 208 kent een karaktervol, sportief en geraffineerd design en een kwalitatief hoogwaardig interieur. Dankzij de Peugeot i-Cockpit zijn alle functies gemakkelijk en snel te bedienen. De Peugeot i-Cockpit bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen, die bestuurders optimaal laten profiteren van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van de auto.

Met de 2008 biedt Peugeot een rijk en gevarieerd alternatief in het B-segment. Met een lengte van slechts 4,16 meter beschikt de 2008 over de rijeigenschappen van een Berline, de ruimte van een SW en de robuustheid van een SUV. De auto nodigt uit tot instappen want het interieur is ruim, praktisch en comfortabel.

Broekhuis heeft vestigingen in Enschede (Haaksbergerstraat 159), Hengelo (Wegtersweg 4), Almelo (Twentepoort West 1) en Oldenzaal (Hamburgstraat 30). Sinds 1 juni is Broekhuis ook Peugeot-dealer geworden in Rijssen aan de Kalanderstraat 5.