Jeroen Homan (accountmanager Heracles Almelo) en Peter van den Berg (chef werkplaats bij Opel Wolves)
Jeroen Homan (accountmanager Heracles Almelo) en Peter van den Berg (chef werkplaats bij Opel Wolves) Foto: Steef Alblas

Benefietavind in Café Hek
voor Stichting Huntington

Op zaterdagvond 1 oktober 2016 is er een grootse benefietavond in Café Hek voor Stichting Huntington. Een verschrikkelijke ziekte voor velen, waaronder Twentenaar Frank Kroezen.

Frank is een oud-klasgenoot van enkele Wierdenaren die zich vrijwillig inzetten om financiële steun te realiseren. Hiermee kan er worden gezocht naar een geneesmiddel voor deze ziekte. Er zijn veel belovende ontwikkelingen voor de toekomst. Het geld is daarbij hard nodig, helemaal nu er een terugloop is in financiële steun.
Café Hek zet zich samen met een heel team van vrijwilligers in op zaterdagvond 1 oktober om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er is een avondvullend programma met onder meer een veiling, een loterij en een DJ. Alles met één doel; zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar deze akelige ziekte.
Vele Wierdense ondernemers steunen dit initiatief en stellen vrijwillig items beschikbaar voor de veiling en de loterij. Iedereen is van harte welkom op 1 oktober in Café Hek voor een succesvolle avond! De entrée is vrij en met elk drankje draagt ook u bij aan een betere toekomst voor de dragers van deze verschrikkelijke ziekte.
Heracles Almelo stelt een shirt beschikbaar met alle handtekeningen. Dit shirt is het shirt dat gedragen werd tijdens het Europees avontuur van Heracles eerder dit jaar.