Het verkoopteam van Bennie Wilmink staat voor u klaar!
Het verkoopteam van Bennie Wilmink staat voor u klaar! Foto: Richard Thannhauser

Mitsubishi Space Star nu met € 1.000,-
extra inruilvoordeel bij Bennie Wilmink

Wie bij het kiezen van een auto denkt aan het milieu en zijn of haar portemonnee komt al snel uit bij de Mitsubishi Space Star. En wie bij Bennie Wilmink Autobedrijven nu kiest voor deze compacte auto, profiteert tijdelijk extra.

Bennie Wilmink heeft een aantrekkelijk aanbod voor de snelle beslissers. Speciaal voor u heeft Bennie Wilmink een flink aantal Space Stars op voorraad staan en wie voor 31 oktober kiest voor één van deze auto's, krijgt maar liefst € 1.000,- extra inruilvoordeel. En uiteraard kunt u met uw nieuwe Space Star snel de weg op. En kiest u u voor Private Lease, dan rijdt u al een Space Star voor € 199,- per maand.
Begin dit jaar werd de Mitsubishi Space Star vernieuwd. De wagen heeft een fris uiterlijk, met een nieuw vormgegeven neus, voor- en achterbumper en achterspoiler. Ook het interieur mag er zijn. Fraaie, goed zittende stoelen en een modern instrumentenpaneel, die uitgerust kan worden met Android Auto en Apple CarPlay.
De wegligging en de stabiliteit van de Space Star zijn verbeterd dankzij geoptimaliseerde dempers en een gewijzigde elektronische stuurbekrachtiging. Mitsubishi Motors monteert ook remschijven met een grotere diameter aan de voorzijde en grotere trommelremmen aan de achterzijde. Verder is het model standaard voorzien van Hill Start Assist.
Mitsubishi levert de vernieuwde Space Star met de bekende 1,2-liter driecilinder benzinemotor. De auto is uitgerust met de nieuwste versie van MIVEC, Mitsubishi Motors' elektronische kleptiming, waarmee het brandstofverbruik en de emissies beperkt worden. De vernieuwde Mitsubishi Space Star is ook met een 1,0 liter motor verkrijgbaar zijn, zowel handgeschakeld als met CVT-automaat.
Kom daarom nu naar Bennie Wilmink Autobedrijven, met vestigingen in Enschede, Azelo en Almelo. Bennie Wilmink, al meer dan 40 jaar een begrip in Twente.