Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Subaru Levorg met EyeSight
bij Zuithof in de showroom

EyeSight is een revolutionair veiligheidssysteem van Subaru dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt als er zich een onverwachte situatie voordoet. Vanaf deze maand zit EyeSight standaard op de vernieuwde Subaru Levorg, die inmiddels bij Autobedrijf Zuithof in de showroom staat.

EyeSight was al leverbaar op de Subaru Outback en het systeem sleepte diverse internationale prijzen in de wacht. De Subaru Levorg werd in oktober 2015 geïntroduceerd en wist direct te overtuigen met een rijke standaarduitrusting, bovengemiddelde rijeigenschappen en hoge veiligheidsniveau. Mede dankzij standaard Symmetrical All-Wheel Drive en de boxermotor, die de auto een laag zwaartepunt geeft, biedt de Levorg meer rijplezier. Inmiddels is dus EyeSight aan de standaarduitrusting toegevoegd.

EyeSight is een uniek veiligheidssysteem, dat met twee camera's die naast de binnenspiegel gemonteerd zijn, meekijkt met de bestuurder. De beelden worden razendsnel geanalyseerd en laten de elektronica ingrijpen als dat nodig is. EyeSight werkt nauw samen met de overige standaard aanwezige veiligheidssystemen van de Levorg, zoals Lane Keep Assist. Dit systeem grijpt in met een stuurcorrectie wanneer onbedoeld de rijstrook wordt verlaten. Zowel qua actieve als passieve veiligheidsvoorzieningen staat de Levorg samen met de andere Subaru-modellen aan de top.

Voor meer informatie over EyeSight en de Subaru Levorg staan de medewerkers van Autobedrijf Zuithof u graag te woord aan het Tusveld 15 in Bornerbroek.