Micha Hardiek
Micha Hardiek Foto: Steef Alblas

BMW Product Genius Micha
Hardiek wil klanten inspireren

Micha Hardiek werkt als BMW Product Genius voor Broekhuis BMW in Enschede. In Autopaper vertelt hij graag meer over deze specialistische functie bij de BMW-dealer.

'Het is mijn taak om klanten en belangstellenden geheel vrijblijvend met productkennis aangaande BMW te ondersteunen. Daarbij kan gedacht worden aan hulp bij het configureren van een nieuwe BMW, zowel zakelijk als privé. Of het begeleiden van proefritten. En natuurlijk uitleg over ConnectedDrive. Als gespecialiseerde vraagbaak en sparringpartner help ik iedereen die zich aan het oriënteren is op een nieuwe BMW. Daarbij is het vooral mijn taak om gesprekspartners te inspireren, niet om auto's te verkopen.

Als BMW Product Genius werk ik bij Broekhuis met een modern informatie management systeem in tabletvorm. Daarmee zijn bijvoorbeeld alle BMW-modellen direct te configureren en alle functies en systemen van de auto met plaatjes en video's begrijpelijk uit te leggen. Ook na de aflevering van hun auto kunnen klanten altijd bij me terecht met vragen over geavanceerde systemen in zijn of haar BMW. Op deze manier probeer ik als BMW Product Genius op een spontane, informele manier voor extra verdieping te zorgen in mijnrelatie met klanten en belangstellenden tijdens hun bezoek aan Broekhuis. Aangezien ik in de showroom werk, ben ik altijd goed zichtbaar en aanspreekbaar voor onze klanten. Vanzelfsprekend kunnen klanten vooraf ook telefonisch of online een afspraak met me maken.'

Micha hoopt u graag een keer te ontmoeten bij Broekhuis BMW aan het Spaansland 10 in Enschede.