Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Ford Focus bij
Noordegraaf als
sportieve ST-Line

Ford dealer Noordegraaf heeft eerder dit jaar de nieuwe ST-Line geïntroduceerd; een speciale uitvoering voor diverse modellen, met de nadruk op sportiviteit en een aantrekkelijke uitstraling. Na de Fiesta ST-Line en Mondeo ST-Line maakt binnenkort nu ook de Focus ST-Line zijn opwachting bij de Ford dealer, gevestigd aan de Provincialeweg Zuna 2 in Rijssen.

'De ST-Line is een nieuwe, opvallende productlijn binnen het Ford-modelprogramma waarin sportieve styling en rijkarakteristieken centraal staan. De vormgeving is geïnspireerd op krachtige Ford-performancemodellen als de ST en de RS', verklaart de heer Pongers van Ford dealer Noordegraaf. Met de ST-Line appelleert Ford aan automobilisten die prijs stellen op sportieve looks, waardoor de modellen zich nadrukkelijk onderscheiden en de merkbeleving verder versterken. Net als alle ST-Line-uitvoeringen beschikt ook de Focus ST-Line over herkenbare features, zoals sportstoelen voor, een honingraatgrille en diffuser, rode stiksels in de bekleding, een potent vermogen, unieke 17 inch lichtmetalen velgen in Rock Metallic, een sportstuurwiel en een sportonderstel.
Andere onderscheidende zaken zijn: * zwarte raamomlijsting en dakreling (wagon) * ST-Line instaplijsten * mistlampen voor met grootlicht assistent * zwarte hemelbekleding * ST-Line logo op voorspatborden.
De Focus ST-Line wordt door Noordegraaf verder standaard voorzien van een Zicht Pakket (automatisch inschakelende dimlichten en dimmende binnenspiegel, regensensor, mistlampen vóór en regen- en lichtsensor), cruise control en automatische airco. Optioneel kan de Focus ST-Line worden geleverd met fraaie 18 inch lichtmetalen velgen met een 5-spaaks Y-design in de kleur Rock Metallic. Ford dealer Noordegraaf levert de sportieve Focus ST-Line als 5-deurs en als wagon, met twee motoropties: de 1.0 EcoBoost met 92 kW/125 pk en de 110 kW/150 pk sterke 1.5 EcoBoost. Aan beide krachtbronnen is standaard een handgeschakelde zesversnellingsbak gekoppeld.