Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Documentaire Heracles
te zien in Polman Stadion

Het Europese avontuur van Heracles Almelo was hoe je het ook wendt of keert een hoogtepunt in de historie van de club. Na een succesvol voetbalseizoen was plaatsing voor de derde voorronde van de Europa League de absolute kroon op het werk. Niet alleen op dat van een seizoen goed voetbal, maar dat van langdurig beleid met in het achterhoofd altijd de Europese ambitie.

De euforie, het avontuur en de uiteindelijke teleurstelling van 'De Europese Droom' is vastgelegd in de gelijknamige documentaire die in première gaat op zondag 18 september op FOX Sports, maar al drie dagen eerder te zien is op de schermen van het Polman Stadion.

Exclusieve voorpremière
in het Polman Stadion

Heracles Almelo is zijn supporters dankbaar voor hun steun in het afgelopen seizoen en tijdens beide Europese duels. Daarom is iedere Heraclied uitgenodigd voor het bijwonen van de exclusieve voorpremière op donderdagavond 15 september om 20.00 uur in het Polman Stadion. In samenwerking met FOX Sports DOC wordt de documentaire getoond op de splinternieuwe videoschermen van het stadion. Toegang is gratis en de cateringpunten zijn geopend. Liefhebbers zijn welkom vanaf 19.30 uur via ingang 1.

Première op
FOX Sports

Drie dagen na de voorpremière in het stadion gaat de documentaire in première op FOX Sports 1. ´De Europese droom´ wordt op zondag 18 september uitgezonden vanaf 21.00 uur, kort nadat Heracles Almelo in eigen huis de strijd is aangegaan met Ajax in de Eredivisie.

Nooit eerder
vertoonde beelden

De kijker ziet in 'De Europese droom' exclusieve beelden. Hoe spreekt trainer John Stegeman zijn spelers toe in de rust van de Europese duels? Wat doet het team in aanloop naar het duel en hoe is de concentratie in de busrit richting het stadion? Ook bevat de documentaire nog nooit eerder vertoonde beelden van het winnen van de play-offs in Utrecht en de huldiging in de Almelose binnenstad.

De documentaire is in opdracht van Heracles Almelo geproduceerd door Octonet.