Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Parade van
kampioenen
bij Heracles

Vorig seizoen sportkampioen? Loop dan mee met de parade bij Heracles Almelo. Sportbedrijf Almelo organiseert dit jaar wederom de kampioenenparade in het Polman Stadion van Heracles Almelo.

In de rust van de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam worden de Almelose sportkampioenen van het seizoen 2015-2016 in het zonnetje gezet. Deze ereronde in de rust wordt voorafgegaan door een huldiging in de IISPA (dit uiteraard vóór de wedstrijd). Laat je toejuichen in een kolkende voetbaltempel en geniet nog even met volle teugen van je prestaties van afgelopen seizoen. Meld jezelf of je team aan via de website van het sportbedrijf (www.sportbedrijfalmelo.nl/kampioenenparade). Je hebt hiervoor tot vrijdag 23 september de kans.

Passepartouts

Nog dit kalenderjaar speelt Heracles Almelo in het Polman Stadion drie streekderby's tegen alle Overijsselse voetbalclubs. Op zondag 2 oktober is er de streekderby tegen FC Twente. In november komt Go Ahead Eagles op bezoek en PEC Zwolle is op 17 december te gast in Almelo. Met de speciale en voordelige derby passe-partout hoeven voetballiefhebbers geen Overijsselse derby in de Almelose voetbaltempel te missen.