Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Salon de Promotion bij Renault Munsterhuis

De periode van 15 tot en met 24 september 2016 staat bij Munsterhuis (met uitzondering van zondag) in het teken van Salon de Promotion. Klanten ontvangen tijdens deze dagen veel extra inruilvoordeel op een nieuwe Renault personenauto, wat kan oplopen tot wel € 3.000,-.

Munsterhuis verwelkomt tijdens Salon de Promotion de nieuwe Mégane Estate, de nieuwe Clio en Clio Estate in de showroom. Deze premières staan centraal. Voor de Mégane Estate en Talisman Estate geldt bovendien nog tot 30 september het InnovationPack introductievoordeel. Op www.munsterhuisrenault.nl kunnen klanten vrijblijvend een offerte opvragen met daarbij een inruilvoorstel voor hun auto.
Ook het leasen van een Renault is mogelijk met het Renault Private Lease-concept van Munsterhuis. Vanaf € 195,- per maand kunnen particuliere automobilisten nu tijdelijk een nieuwe Renault Twingo leasen. Ook voor de Clio (Estate), Captur, Kadjar en Megane heeft Munsterhuis scherpe vanafprijzen. Renault Private Lease maakt het mogelijk om een nieuwe Renault te rijden voor een vast bedrag per maand. Alleen de kosten voor het tanken komen er nog bij.

Renault Bedrijfswagenweek
Tegelijkertijd met Salon de Promotion vindt van 19 tot en met 26 september de Renault bedrijfswagenweek plaats bij Renault Pro+ Munsterhuis. Tijdens deze week lopen de kortingen op tot wel 27% voor de Kangoo, Trafic en Master. Snelle beslissers ontvangen bovendien een gereedschapscheque ter waarde van € 250,-. Hier bovenop kan Munsterhuis ook nog een 0% financial lease actie aanbieden, waarmee het rijden van een nieuwe Renault bedrijfswagen via Munsterhuis wel heel aantrekkelijk wordt. Sowieso heeft Renault Pro+ Munsterhuis veel voordeel en extra service voor ondernemers. De werkplaatsen van Munsterhuis zijn geopend op zaterdag en daarnaast beschikt de Renault-dealer over een haal- en brengservice en passend vervangend vervoer.
Voor alle voorwaarden en een scherpe aanbieding verwelkomt Munsterhuis klanten graag in de showroom in Enschede, Hengelo of Rijssen.