Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

TOTO douche wc bij Bubbels en Jets

Bij Bubbels en Jets kunt u ook terecht voor een douche wc. Na het succes in Japan is de douche wc bezig aan een mondiale opmars. Ook in Nederland ontdekken steeds meer mensen het voordeel van de douche wc.

De TOTO washlet douche wc heeft vanaf 1980 voor een revolutie gezorgd in de Japanse badkamer. 'Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan dertig miljoen verkocht', zegt Jan Koenderink. TOTO toiletten en douche wc's stellen telkens weer nieuwe normen op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak. Als een van de eerste is Bubbels & Jets dealer geworden in Nederland. Er staan drie TOTO douche wc's in de showroom, waarvan er één werkend te zien is.

Wat biedt de TOTO douche wc?
- Tornado Flush voor krachtig en waterbesparend spoelen. Uit dedrie3 uitlaten wordt het water als een tornado door het closet geleid, waardoor het hele oppervlak grondig gereinigd wordt.
- Randloos design zonder randen en hoeken. Geen verdekte spoelrand. Closets zijn hierdoor beter te reinigen dan welk closet ook.
- Gladde afwerking met speciaal glazuur voor extreem gladde en duurzame glans. Toilet blijft net zo schoon als bij ingebruikname.
- Automatisch openen en sluiten van deksel en zitting bij type neorest.
- Verwarmde soft closing zitting met temperatuur instelling.
- Luchtreiniging reinigt de lucht door een sterke zelfreinigende filter. Geen chemische toevoeging nodig.
- Reiniging intieme delen met geïntegreerde sproeier.
- Oscilerende comfort sproeier.
- Instelbare waterdruk en instelbare sproeier positie.
- Massage straal.
- Lady douche.
- Drogen met instelbare warme luchtstroom.
- Toiletten worden voor gebruik bevochtigd.
- Zelfreinigende wanden, sommige met E water.
- Memory functie voor 2 personen.