Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Repair Café Almelo start nieuw seizoen

­­Vrijdag 9 september gaat een nieuw seizoen van start voor het Repair Café in Almelo.

Iedereen kan hier terecht voor het laten repareren van huishoudelijke apparaten, gebruiksvoorwerpen, fietsen en kleding. Er zijn naaimachines aanwezig en deskundigen met naald en draad staan klaar om uw kleding te verstellen of aan te passen. Vrijwillige reparateurs gaan met en voor u aan de slag. Er is koffie en thee en u kunt een praatje maken met andere buurtbewoners.
In een Repair Café kan iedereen kapotte spullen brengen om ze tegen een kleine vergoeding door andere buurtbewoners te laten repareren. 'Ik roep te mensen op om op tijd te komen want de laatste keer in juli was het een drukte van belang', laat medeorganisator Geert ten Tusscher weten. 'Bovendien kan niet elk probleem in vijf minuten worden opgelost waardoor de wachttijd flink kan oplopen.'
Repair Café Almelo is nog steeds op zoek naar personen die goed met kleding/textiel, fietsen, elektrische apparaten, meubels/houten voorwerpen overweg kunnen en die het leuk vinden om hun kennis te delen. Ook zoeken we nog iemand die tijdens de bijeenkomsten wil ondersteunen in de functie van gastvrouw/heer.
Het Repair Café Almelo vindt elke tweede vrijdag van de maand plaats van 12.30 uur tot 15.30 uur in het Klussenhuis van Aveleijn, Kruisweg 2, 7601VR. Ingang Boomshoeksstraat.
Meer info op www.repaircafealmelo.nl.

Eddy Kolfoort