Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Citroën C4 Cactus ook
verkrijgbaar als Rip Curl

De Citroën C4 Cactus is sinds de introductie in 2014 een groot succes in Nederland. En nu is ook de Cactus verkrijgbaar als eigentijdse Rip Curl.

Citroën is een samenwerking aangegaan met het surfmerk Rip Curl, en brengt de avontuurlijke C4 Cactus Rip Curl op de Nederlandse markt, die nu verkrijgbaar is bij dealer Bennie Wilmink aan de Twentelaan in Almelo
De Citroën C4 Cactus Rip Curl is voorzien van de PureTech 110 S&S motor en is gebaseerd op het uitrustingsniveau Shine. Als extra uitrusting zijn er 17 inch lichtmetalen wielen Cross met All Season banden, skidplate op onderzijde voor- en achterbumper, witte dakdragers en buitenspiegelkappen en diverse interieurelementen in oranje. De Rip Curl versie is standaard beschikbaar in de kleur Olive Brown of Rouge Aden (Baltic Blue beschikbaar vanaf oktober 2016) De kleuren Gris Aluminium, Noir Obsidien en Blanc Nacré zijn optioneel verkrijgbaar.
De meerprijs van deze speciale serie Rip Curl is € 750,-. De C4 Cactus Rip Curl kost daarmee € 22.040,- (incl. BTW/BPM).