Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Prijsvraag bij jubilerend Paul Roescher:
win een keuken ter waarde van € 7.000,-

Ze worden steeds zeldzamer; prijsvragen die echt spraakmakend zijn. De Jubileumprijsvraag van het 45 jaar oud geworden familiebedrijf Paul Roescher is er zo één. De winnaar van de hoofdprijs mag een eigen Paul Roescher keuken ontwerpen ter waarde van € 7.000,-!

Naast de winactie viert de woonproductengigant met Megastores in Rijssen en Apeldoorn zijn verjaardag ook met de kopende klanten. Als traktatie wordt het eenvoudige Paul Roescher concept (lagere prijzen dan waar ook en geen korting achteraf) aangevuld met unieke jubileumacties. Paul Roescher noemt het 'de meest interessante acties sinds 1971'. Het kon wel eens druk worden in Rijssen en Apeldoorn.

Meedoen aan de prijsvraag kan eenvoudig via een bezoek aan de website van Paul Roescher (www.paulroescher.nl). Mensen die geen toegang tot internet hebben, worden door de jubilaris uitgenodigd om de prijsvraag in één van de winkels te komen maken. 'Daar staat dan een kopje koffie en zelfgebakken taart van onze huiskok voor ze klaar,' aldus de organisatie. Op de prijsvraagpagina staat ook vermeld, wat degene wint die net niét de keuken heeft gewonnen. Zo mag de winnaar van de tweede prijs een Paul Roescher schuifdeurkast ter waarde van € 995,- samenstellen.

Met een speciale Jubileumkrant vestigt Paul Roescher de aandacht op de vele acties en nieuwe producten. Dankzij de grote oplage van de krant viert een groot publiek het feest mee. Wie de Jubileumkrant heeft gemist, kan deze downloaden via de website van Paul Roescher. Onder de acties is ook een groot aantal innovaties te vinden. Dit zijn de nieuwste producten en ontwikkelingen op de markt, die voor een introductieprijs worden aangeboden. Paul Roescher ontwikkelde zelfs een jubileumkeuken en een jubileumbadkamer, bijzonder uitgevoerde opstellingen die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Het bedrijf lijkt er op uit te zijn om van 2016 een heel bijzonder jubileumjaar te maken!
Paul Roescher is gevestigd aan de Plaagslagen 2 in Rijssen en de Vlijtseweg 196 in Apeldoorn. De Jubileumprijsvraag vindt u op www.paulroescher.nl/win-een-keuken.