Bram Castro: 'We hadden de
controle tegen Feyenoord'

Eén keer moest doelman Bram Castro vissen in de wedstrijd van Heracles Almelo tegen Feyenoord. Na een klein half uur was Karim El Ahmadi trefzeker. Ondanks het goede spel, zag Castro zijn teamgenoten niet meer tot scoren komen: 0-1.

'Gezien de eerste helft was een punt uit deze wedstrijd verdiend geweest. We kregen een aantal goede kansen, maar Feyenoord ook. Het is jammer dat je zelf de kansen niet afmaakt. Het is jammer dat net de bal niet goed tegen het hoofd komt of de bal net niet goed valt. Zeker tegen een topclub moet het altijd net wel zijn. Met net niet haal je tegen dergelijke ploegen geen punten.' Op de beginfase na heeft Castro zelf ook niet enorm veel reddingen hoeven verrichten. 'We hadden de wedstrijd aardig onder controle, zeker de tweede helft. Het kan zijn dat het met de stand te maken had. Feyenoord stond met 1-0 voor en wilde dat niet in gevaar brengen. Aan de andere kant is het een verdienste van ons. Het enige dat we nalaten is dan het maken van een doelpunt.' Als ware pinch-hitter toog Castro tegen het einde van de wedstrijd naar zijn collega-doelman om voorin een kans te forceren. 'Met deze stand probeer je in de laatste minuut een beetje onrust te stoken en hoop je dat de bal gunstig valt. Dat mocht helaas niet zo zijn.' Komende zondag speelt Heracles Almelo tegen ADO Den Haag. 'We moeten er daar alles aan doen om drie punten mee te nemen. Die wedstrijd is weer heel belangrijk voor ons.'