Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

R&K Autoservice heeft een ruime keuze aan occasions

R&K Autoservice B.V. uit Rijssen wordt gerund door Robert Zora en zijn compagnon Kourken Boghossian. Het Rijssense autobedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van auto's en is hét adres voor occasions.

De autovoorraad wisselt van groot tot klein en de prijzen van de auto's variëren van 1.000 euro tot 10.000 euro. Door de jaren heen heeft R&K Autoservice een breed netwerk van dealers om zich heen verzameld, die het bedrijf voorzien van mooie gebruikte auto's. Deze dealers heeft R&K Autoservice leren kennen via het andere bedrijf van Robert Zora, Robert Car Cleaning (www.robertcarcleaning.nl). Dit bedrijf bestaat al sinds 2003 en is ook in Rijssen gevestigd naast R&K Autoservice. Kourken Boghossian runt nog een bedrijf in Dubai, het transportbedrijf BB Group. R&K Autoservice exporteert ook auto's, onder meer vanaf Nederland naar Dubai, maar ook naar Armenië en Irak.
Voor een overzicht van alle auto's die R&K Autoservice verkoopt, kunnen klanten de website www.rkautoservice.nl bekijken. Ook kunnen ze uiteraard altijd langs komen bij de showroom van het bedrijf aan de Morsweg 5D in Rijssen om auto's te bekijken. R&K Autoservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.