Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Hoppa! Shops, unieke Almelose formule, nieuw aan de Woonboulevard

Sinds april dit jaar zit er een bijzondere winkel van ruim 700 m2 aan de Woonboulevard 28b in Almelo met de naam Hoppa! Shops! Aan de buitenkant zie je een groot spandoek met een vrolijk gezinnetje springend van plezier en dat is wat ze bij Hoppa! willen bereiken, tevreden klanten die blij zijn met hun aankoop en de service van Hoppa!

Hoppa! Shops is een warenhuis met van alles op het gebied van Outdoor Living, Indoor Living, Kids Rooms, Toys en Sport. En dan alleen de beste A-merken. Online heeft elk A-merk z'n eigen webshop en in het voorjaar en de zomer is de winkel vooral ingericht met fraaie loungesets en dining sets (GardenImpressionsShop.nl en Tasteby4seasonsShop.nl), stenen tafels (Studio20Shop.nl), parasols en tuinmeubelhoezen (PlatinumShop.nl en AerocoverShop.nl), vuurhaarden en heaters (HappyCocooningShop.nl en HeatersShop.nl), windschermen, paravents, ligstoelen en ligbedden (LecoShop.nl), tuinkussens (Hoppa-HartmanShop.nl), barbecues (Hoppa-BarbecookShop.nl, ThurosShop.nl en CosyLivingShop.nl), sfeerverlichting voor in de tuin (SmoozShop.nl en TuliShop.nl) en kunstgras (StoeigrasShop.nl).
Daarnaast is Hoppa! gespecialiseerd in buitenspeelgoed. Zo is het 1 van de grootste dealers in Nederland van Trampolines (Saltashop.nl, EtanShop.nl, AvynaShop.nl, Hoppa-ExitShop.nl en Hoppa-BergShop.nl), speelhuisjes (AxiShop.nl en Sunny-Shop.nl), Skelters, stepjes, loopauto's en loopfietsjes (DinocarsShop.nl, Hoppa-HudoraShop.nl, Falk-Shop.nl en RetroRollerShop.nl). In onze winkel in Almelo vind je een unieke testbaan voor de kids om alles op wielen uit te proberen!
Ook is er een groot assortiment te vinden aan voetbalgoals, basketbalpalen, speeltafels en veel meer sport-gerelateerde zaken op www.hoppa-sport.nl en zijn er fantastische kinderkamers te vinden van Lifetime op www.hoppa-kidsrooms.nl.

Magazijn- en Showroomropruiming

In de winkel in Almelo zijn van alle merken de best verkochte modellen aanwezig en kan alles uitgeprobeerd worden. Eind augustus wordt de winkel helemaal omgebouwd richting indoor living, met de grootste merken op het gebied van woonaccessoires- en landelijke meubels. Voor die tijd moet alles leeg dus is de magazijn- en showroomopruiming deze maand begonnen! Alles moet weg en de kortingen lopen nu al op tot 30%! Kom snel een kijkje nemen en neem de kids gerust mee, die vermaken zich wel!

Hoppa! maakt je Happy!

Afbeelding
Afbeelding