Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Ouderensoos Almelo

Aveleijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of lage sociale redzaamheid in heel Twente. Het aantal senioren onder deze groep neemt toe. Om eenzaamheid tegen te gaan en hen zoveel mogelijk te betrekken bij de maatschappij wil Aveleijn wil de ontmoeting tussen senioren mét en zonder beperking in Almelo stimuleren.

Op zaterdag 23 juli wordt een speciale zomersoos georganiseerd. Senioren uit Almelo zijn van harte welkom voor een leuke, ontspannen kennismaking met de oudere cliënten van Aveleijn. Het thema van de soos is 'Oud Hollandse Spelen' met activiteiten zoals sjoelen, blikgooien en een kegelbaan.
De soos vindt plaats bij Aveleijn's woon- en dagbestedingslocatie De Riet aan de Plompstraat 6 in Almelo van 10:30 tot 13:30 uur. De kosten bedragen 5 euro inclusief een geheel verzorgde lunch. Aanmelden kan bij Lenneke van Asperen via l.vanasperen@aveleijn.nl of 074-2451080.
Dit is de eerste soos in deze opzet. Bij voldoende animo wordt de soos maandelijks georganiseerd. De eerstvolgende soos staat gepland op 27 augustus op dezelfde tijd bij dezelfde locatie.