Jan-Peter Bakker, Hein Kuipers, Paul Evertzen en Norbert Helthuis
Jan-Peter Bakker, Hein Kuipers, Paul Evertzen en Norbert Helthuis Foto: Steef Alblas

Supreme Summer
Deals bij Munsterhuis

De komende weken is het de perfecte gelegenheid om bij Land Rover- en Jaguar-dealer Munsterhuis volop te genieten van de Supreme Summer Deals. Tot begin augustus heeft Munsterhuis exclusieve aanbiedingen voor de Land Rover Discovery Sport en de Jaguar XE en XF.

Beleef uw avonturen in stijl met de Land Rover Discovery Sport. Deze auto verrast u met zijn ruimte, veelzijdigheid, flexibele interieur en legendarische Land Rover offroad-capaciteiten. Ontdek nu de Supreme Summer Deals en geniet tijdelijk tot € 4.500,- voordeel op deze geweldenaar uit voorraad. De Jaguar XE en XF zijn uniek vanwege hun lichtgewicht aluminiumstructuur, geavanceerde motoren, sterke prestaties, gunstig verbruik en lage emissies. Ontdek op deze modellen nu de Supreme Summer Deals en geniet tijdelijk naast 21% bijtelling tevens van een voordeel oplopend tot € 3.200,- op een Jaguar XE en zelfs tot € 7.000,- op een Jaguar XF uit voorraad. Dit is inclusief Jaguar Care met 3 jaar onderhoud en garantie.

Land Rover- en Jaguar-dealer Munsterhuis is gevestigd aan de Goudstraat 31-49 in Hengelo en nodigt u uit voor een kijkje in haar geweldige showroom. Er is al een Land Rover Discovery Sport vanaf € 44.200,- en de prijzen van de Jaguar XE en XF beginnen bij € 41.250,- en € 47.750,-. Voor meer informatie over deze Supreme Summer Deals kunt u ook terecht op www.munsterhuis.nl.