Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Mango Almelo is verhuisd en
geeft korting op scootmobielen

Het gaat goed met Mango Almelo. Zo goed zelfs, dat er bij de e-mobility store behoefte ontstond aan meer ruimte om de elektrische mobiliteitsproducten te kunnen demonstreren. Verhuizen naar een nieuwe, ruimere locatie was dan ook noodzakelijk om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Inmiddels zit Mango Almelo sinds begin juni niet meer aan de Twentelaan, maar in een nieuwe vestiging aan de Einsteinstraat 8a in Almelo. Op de nieuwe locatie is Mango Almelo beter te bereiken en beschikt het over meer parkeergelegenheid. Om de overgang naar de nieuwe winkel te vieren, heeft de specialist in elektrische mobiliteitsproducten een aantal speciale aanbiedingen. Klanten die langs komen in de nieuwe vestiging, wordt de mogelijkheid geboden om de Lion 4 scootmobiel voor een bedrag van € 4.995,- aan te schaffen. Klanten die een voorkeur hebben voor een Tiger 4 scootmobiel, betalen hiervoor tijdelijk € 2.995,-.

Los van de aanbiedingen is een bezoek aan Mango Almelo sowieso meer dan de moeite waard. De specialist in elektrische mobiliteitsproducten beschikt over de nieuwste modellen elektrische fietsen, e-scooters, e-cars, e-brommobielen en scootmobielen. U bent dan ook van harte welkom om een keer langs te komen aan de Einsteinstraat 8a in Almelo.