Xander Voorhorst
Xander Voorhorst Foto: Steef Alblas

Nieuw pand voor INQAR Bleeker

Vanaf 1 juli neemt INQAR Bleeker intrek in zijn nieuwe pand aan de Grintweg 12 te Almelo. De nieuwe locatie is nabij uitvals-/snelwegen, kruist aan de Wierdensestraat en ligt nabij de kruising Wierdensebrug. Tevens is het pand beter bereikbaar vanuit het centrum van Almelo.

Op deze locatie kan INQAR Bleeker zijn activiteiten verder uitbreiden, zodat het bedrijf vaste klanten ook in de toekomst nog beter van dienst kan zijn. Voor INQAR Bleeker is de stedenband Almelo-Hengelo-Enschede belangrijk. Door vestigingen in deze drie belangrijke steden en door op goede bereikbare plekken te zitten, is INQAR Bleeker in Twente in staat om er snel en efficiƫnt voor te zorgen dat klanten voorzien kunnen worden van passend vervangend vervoer. INQAR Bleeker wil voor zowel particuliere als zakelijke klanten goed bereikbaar zijn en vervoer op maat aanbieden.

Steeds vaker wordt gekeken naar een vervoersoplossing in plaats van het bezit van een voertuig. Op deze manier kunnen klanten van INQAR Bleeker het voertuig huren wat op dat moment nodig is. Verder haalt en brengt INQAR Bleeker zijn zakelijke klanten op het moment dat het nodig is en personeel een auto nodig heeft.

In verband met de opening in Almelo heeft INQAR Bleeker een speciale kortingsactie voor bestaande klanten die een nieuwe klant aanbrengen. Beiden ontvangen 25% korting in de maanden juli en augustus. Bij INQAR Bleeker is het al mogelijk om vanaf 25 euro per dag een auto te huren.