Frits van Voorden, Jos Groothuis en Rene Wolfkamp
Frits van Voorden, Jos Groothuis en Rene Wolfkamp Foto: Steef Alblas

Van Mossel Kia levert vijftien
auto's af aan INQAR Twente

Onlangs heeft Van Mossel Kia uit Hengelo vijftien Kia's afgeleverd aan autoverhuurbedrijf INQAR Twente. Daarmee kiest INQAR enerzijds voor de betrouwbaarheid en degelijkheid van het merk Kia en anderzijds voor de service van Van Mossel.

'We hebben onder andere meerdere exemplaren van de Kia Carens afgeleverd bij INQAR', zegt Frits van Voorden, vestigingsdirecteur bij Van Mossel Kia Hengelo. 'Dat zijn zevenzitters en daardoor ideaal voor mensen die veilig en comfortabel met hun gezin op vakantie willen. De Kia Carens houdt rekening met alle inzittenden en de zeven flexibele zitplaatsen bieden dan ook allemaal een riante hoofd- en beenruimte. Verder zijn er op de tweede zitrij handige opklaptafeltjes voor passagiers en zijn er zes airbags voor extra veiligheid. Door de hoge zit en het grote glasoppervlak heeft iedereen bovendien een fantastisch uitzicht.'

Ook werden er een groot aantal exemplaren van de Kia cee'd Sportswagon door Van Mossel afgeleverd bij INQAR. Deze zijn alle voorzien van een trekhaak, dit om gestrande vakantiegangers in binnen- en buitenland snel te kunnen voorzien van vervangend vervoer bij pech. De caravan of aanhanger kan dan gelijk weer worden aangekoppeld. Alle geleverde modellen zijn voorzien van alle luxe en comfort, zoals onder andere navigatie. Na de vakantieperiode zullen deze Kia's worden verhuurd vanaf de vestiging van INQAR Twente aan de Höltersweg 25 te Hengelo.