Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Citroën C4 Cactus Rip
Curl is nu te bestellen

De Citroën C4 Cactus is sinds de introductie in 2014 een groot succes in Nederland. Citroën is een samenwerking aangegaan met het bekende surfmerk Rip Curl en brengt de avontuurlijke C4 Cactus Rip Curl op de Nederlandse markt, die vanaf juli te bestellen is bij Citroën-dealer Bennie Wilmink in Almelo.

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is voorzien van de PureTech 110 S&S motor en is gebaseerd op het uitrustingsniveau Shine. Als extra uitrusting zijn er 17" lichtmetalen wielen Cross met All Season banden, skidplate op onderzijde voor- en achterbumper, witte dakdragers en buitenspiegelkappen en diverse interieurelementen in oranje. De Rip Curl versie is standaard beschikbaar in de kleur Olive Brown of Rouge Aden (Baltic Blue beschikbaar vanaf oktober 2016). De kleuren Gris Aluminium, Noir Obsidien en Blanc Nacré zijn optioneel verkrijgbaar.

De meerprijs van deze speciale serie Rip Curl is 750 euro. De C4 Cactus Rip Curl kost daarmee € 22.040,- (incl. BTW/BPM). Voor meer informatie over de Citroën-modellen bent u uiteraard welkom in de showroom van Citroën-dealer Bennie Wilmink in Almelo.