Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Big Beautiful weer
open na verbouwing

Knus tussen enkele winkels aan de Noorderhagen in Enschede staat een klein pandje. De fors gebouwde boezems van de etalagepoppen verraden al iets van het specialisme van Big Beautiful: lingerie in grote en bijzondere maten.

In het volgepakte winkeltje hangen meters bh's, slipjes, torseletten, badpakken, bikini's en hemdjes tussen gouden pilaren. Wortelhouten panelen, chique zwart en een flinke dosis goud zorgen voor een uitstraling waarin iedere vrouw zich verleidelijk voelt. Mery van Beek, eigenaresse van Big Beautiful, is de koning te rijk in haar paradijsje vol kant, satijn, fluweel, zijde en bont. Mooie spullen, zachte materialen. Toen ze in 1986 begon, reageerde men sceptisch, soms lacherig. Maar in de praktijk had Mery ondervonden dat vrouwen met een grote cupmaat nergens terecht konden.

Bij de juiste combinatie van merk, kwaliteit en pasvorm kruipen dames als het ware in een andere huid. De correcte maat zorgt voor een onmiskenbaar verschil in omvang. Deze zichtbare metamorfose alleen al bezorgt klanten een euforisch gevoel. De afgelopen weken vond er bij Big Beautiful een grote verbouwing plaats. Vanaf zaterdag 4 juni is iedereen echter weer van harte welkom om langs te komen aan de Noorderhagen 66c in Enschede.