Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Night of Hope op 11 juni in Almelo

Op vrijdagavond 11 juni organiseert Go and Tell een Night of Hope in Almelo. David de Vos zal op deze avond het evangelie van Jezus Christus centraal zetten.

'Wij geloven dat het evangelie een basisbehoefte is van ieder mens. Net zoals je het nodig hebt om te eten, te drinken en te slapen, heb je ook het evangelie nodig. De Night of Hope in Almelo is voor mensen die bemoedigt en aangevuurd willen worden door de eenvoudige woorden van Jezus.'

Met een vlotte preek en hedendaagse muziek zijn de avonden ook zeer toegankelijk voor mensen die nog nooit over God hebben gehoord. Het is dus gemakkelijk om niet-gelovige vrienden of collega's mee te nemen. David zal een goede, hoopvolle boodschap gaan brengen. Daarnaast wordt er gebeden voor zieken en voor noden van mensen en wordt bezoekers de mogelijkheid gegeven om Jezus persoonlijk te leren kennen. De avond wordt gekenmerkt door humor, eenvoud, diepgang en openbaring.

De Night of Hope vindt plaats bij de Banier aan de Hofkampstraat 169 in Almelo. Inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie: 036-5220062 of info@goandtell.nl.