Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Munsterhuis officieel
dealer van Land Rover

Munsterhuis Sportscars uit Hengelo is sinds woensdag (1 juni) officieel dealer van Land Rover. Dit is het gevolg van een nieuw dealernetwerkplan van Jaguar Land Rover. Zij wil dat elke dealer beide premium automerken gaat aanbieden. Munsterhuis is al ruim 30 jaar dealer van Jaguar, daar is Land Rover nu dus bijgekomen.

Door het nieuwe dealernetwerkplan is Munsterhuis sinds 1 juni dé Land Rover-dealer in de regio. Voorheen was Van Mossel uit Enschede ook dealer van Land Rover, maar zij zijn naar Zwolle verhuisd.

Geweldige toevoeging

Paul Evertzen, general manager bij Munsterhuis Sportscars, is trots op de komst van Land Rover. 'Land Rover is een geweldige toevoeging op ons segment exclusieve merken. Veel van onze Maserati- en Ferrari-klanten hebben ook een Land Rover of Range Rover.'

Nieuwe showroom

Door het extra dealerschap is de showroom verbouwd en opnieuw ingedeeld. Jaguar en Land Rover komen op dezelfde afdeling, waarbij direct de nieuwe Corporate Identity van Jaguar Land Rover is doorgevoerd. Dit houdt in dat klantbeleving voorop staat en beide premium automerken op een kwalitatief hoogstaande wijze naast elkaar worden gepresenteerd. 'Van 2 tot en met 4 juni houden wij Open Dagen in onze showroom. Iedereen is dan van harte welkom om het resultaat te bekijken', aldus Evertzen.

Het familiebedrijf Munsterhuis

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche. In 1962 startte Frans Munsterhuis senior op de boerderij van zijn vader een schadeherstelbedrijf in Saasveld, Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis officieel dealer van Renault. Al snel volgden vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, evenals het dealerschap voor andere merken. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding van hun vader over.