Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Schrameijer Meubelen
viert 40-jarig jubileum

In 1976 startte Schrameijer Meubelen met de verkoop van kasten en tafels vanuit de schuur naast de woonboerderij in Geesteren. Nu, 40 jaar later, staat er aan de Molenstraat 32 in Tubbergen een gerenommeerde meubelzaak die het jubileum graag viert met zijn klanten.

De maanden juni, juli en augustus staan bol van de aanbiedingen bij Schrameijer Meubelen. Het bedrijf is vernieuwend, verjongend en beschikt over jarenlange ervaring. Dat komt allemaal samen onder één dak in Tubbergen. Van een stoere landelijke en industriële touch tot de meest heerlijk zittende banken en een ruime keuze in eetkamerstoelen, zowel klassiek, landelijk, industrieel als modern.

Naast de vele reeds bekende leveranciers beschikt Schrameijer Meubelen over diverse nieuwe, jonge merken. De meubelzaak werkt samen met leveranciers als Haros, Meubitrend, Urbansofa, Riverdale en Koopmans, waardoor maatwerk wordt geleverd in banken en fauteuils. Diverse keren per jaar wordt de winkel aangevuld met de nieuwste collecties.

Daarnaast heeft Schrameijer nog altijd zijn eigen ambachtelijke meubelmakers, waardoor het bedrijf alle gewenste maten van tafels, kasten en tv-meubelen kan leveren in de kleur en afwerking die de klant wenst. Ook kan Schrameijer inspelen op de industriële touch die tegenwoordig trendy is in meubelland. Er wordt nauw samengewerkt met een heuse smid om ook op dat vlak met klanten plannen te kunnen smeden.

Bij Schrameijer Meubelen hoeven klanten bovendien geen extern interieuradvies in te schakelen. De styliste van de meubelzaak komt namelijk gratis bij hen thuis en bespreekt de mogelijkheden met betrekking tot de inrichting en aankleding van hun huis. Kom dus deze zomer snel naar Schrameijer Meubelen om het jubileum te vieren!