Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Juiste brandstof klassieke auto's en motoren bij Autobedrijf Zuithof

Wie goedkoop wil tanken, hoeft echt niet helemaal naar Duitsland te rijden. Autobedrijf Zuithof uit Bornerbroek biedt klanten namelijk de hoogwaardige brandstof Z-Power aan met fikse kortingen. Op de benzine betekent dat een doorlopende korting van liefst 12 cent per liter en voor diesel geldt een voordeel van 11 cent per liter.

Daarnaast is het mogelijk om bij het tankstation van Autobedrijf Zuithof brandstoffen te tanken voor voertuigen die meer octaan nodig hebben, zoals klassieke auto's of motorfietsen. Klanten kunnen voor brandstof altijd terecht aan het Tusveld 15 in Bornerbroek, aangezien er 24 uur per dag en zeven dagen per week getankt kan worden.

Voorafgaand aan de vakantieperiode is een tijdig bezoek aan Autobedrijf Zuithof ook aan te raden voor een onderhoudsbeurt en een controle van de airconditioning. Een goed functionerende airco zorgt immers voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van de ramen.

Jaarlijkse controle van de airco door de erkende aircoservice van Autobedrijf Zuithof is dan ook belangrijk. Schimmels en bacteriƫn kunnen zich namelijk nestelen in het aircosysteem en het filter, waardoor ze in de auto terecht kunnen komen en een onaangename lucht veroorzaken. Ook worden dure reparaties op lange termijn voorkomen indien problemen met het aircosysteem op tijd worden gesignaleerd.

Bij onderhoud en reparatie van de auto zorgt Autobedrijf Zuithof altijd voor een gratis leenauto.