Christiaan van Schijndel
Christiaan van Schijndel Foto: Steef Alblas

Het dak gaat er opnieuw af bij
BMW- en MINI-dealer Broekhuis

BMW- en MINI-dealer Broekhuis heeft altijd zo'n 60 BMW's en 25 MINI's op voorraad staan aan het Spaansland 10 in Enschede. Daarmee is het bedrijf de grootste BMW- en MINI-dealer in de regio.

Onlangs ging het dak eraf bij BMW- en MINI-dealer Broekhuis. Niet in letterlijke zin, maar wel in figuurlijke zin tijdens de Dak Eraf-actie die het Enschedese bedrijf had bedacht voor de cabrio's die in de showroom stonden. De actie bleek zeer succesvol, aangezien alle cabrio's inmiddels zijn verkocht. Toch is er nog een andere mogelijkheid om met een fris briesje langs het hoofd op pad te gaan met de auto. In navolging van de Dak Eraf-actie ontvangen klanten bij BMW- en MINI-dealer Broekhuis namelijk een gratis schuifdak bij aanschaf van een nieuwe auto. Daarnaast geldt er veel voordeel op de voorraadauto's van het Enschedese bedrijf.

Het zijn niet de enige redenen waarom een bezoek aan het Spaansland 10 meer dan de moeite waard is. In juni worden er bij BMW- en MINI-dealer Broekhuis namelijk geen afleveringskosten gerekend bij de aanschaf van een gebruikte auto. Dit komt neer op een korting van 595 euro. Daarnaast ontvangen klanten 12 tot 24 maanden garantie op een gebruikte auto. Verder geldt er een aantrekkelijke vanafrente van 5,49% voor de financiering van een auto.