Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Verbouwing bij Autobedrijf
Lesscher nadert voltooiing

De verbouwing bij Autobedrijf Lesscher is in de laatste fase aanbeland. De showroom van de Nissan-dealer aan de Zilverstraat 5 in Hengelo ondergaat momenteel een metamorfose en zal een totaal andere uitstraling krijgen.

Naast een nieuwe ontvangstbalie zullen klanten binnenkort bij binnenkomst een nieuwe koffiecorner aantreffen bij Autobedrijf Lesscher. Verder wordt de belichting aangepast, terwijl ook de verkoopmedewerkers van Autobedrijf Lesscher nieuwe werkplekken krijgen. Naar verwachting zullen de verbouwingswerkzaamheden aan de showroom begin juni worden afgerond.

Hoewel de verbouwing nog volop gaande is, kunnen klanten gewoon een bezoek blijven brengen aan Autobedrijf Lesscher. De werkplaats, receptie en het magazijn aan de Zilverstraat 5 zijn gewoon toegankelijk voor klanten, die door de medewerkers van Autobedrijf Lesscher als vanouds van harte welkom worden geheten. De showroom is tijdelijk verhuisd naar de Goudstraat 70, dat eveneens op bedrijventerrein Hengelo-Zuid te vinden is.

De komende weken kunnen klanten bij Autobedrijf Lesscher profiteren van diverse voorraadkortingen op auto's die de Nissan-dealer momenteel op voorraad heeft staan. Voor de Nissan Micra geldt een voordeel van € 2000,-. Maar liefst € 2500,- korting ontvangen klanten die een Nissan Note, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai of Nissan X-Trail aanschaffen bij Autobedrijf Lesscher. Bij de Qashqai kan er echter ook gekozen worden voor een gratis automaat. Het meeste voordeel geeft Autobedrijf Lesscher op de Nissan Leaf, waarvoor een voorraadkorting geldt van € 3000,-.