Het werkplaatsteam van Van Mossel Kia
Het werkplaatsteam van Van Mossel Kia Foto: Steef Alblas

Werkplaats Van Mossel Kia
biedt garantie en zekerheid

De technici in de werkplaats van Van Mossel Kia in Hengelo bekijken altijd samen met klanten welk onderhoud het best past bij hun Kia. Dit doen ze op basis van rijgedrag, het aantal gereden kilometers per jaar en het onderhoudsinterval. Hierdoor zijn klanten bij Van Mossel altijd verzekerd dat hun Kia voldoet aan het voorgeschreven onderhoud.

'We hebben de juiste techniek in huis door gebruik te maken van speciale Kia-apparatuur', zegt vestigingsdirecteur Frits van Voorden. 'Bovendien beschikken we over de kennis en kunde om met deze apparatuur om te gaan. Er werken bij ons namelijk vier technici die voor de komst van Van Mossel naar Hengelo ook al jarenlang voor Kia werkzaam waren. Bij elkaar zijn zij goed voor een flink aantal jaren ervaring met Kia in de werkplaats. Zowel op het gebied van APK, reparatie en onderhoud als op het vlak van airco.'

Naast vakkundige topmonteurs en speciale diagnoseapparatuur profiteren Kia-rijders van nog meer voordelen bij Van Mossel. Zij kunnen rekenen op vaste onderhoud- en reparatietarieven en originele Kia-onderdelen met twee jaar garantie. Houders van de Kia Family Card hebben bovendien recht op een gratis zomer- of wintercheck, terwijl zij in combinatie met een onderhoudsbeurt ook gratis Kia Pechhulp (t.w.v. € 100,-) en gratis APK ontvangen.

Klanten die een nieuwe Kia kopen, ontvangen naast zeven jaar garantie ook drie jaar gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie (KIW), waarmee ze 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. De KIW biedt hulp ter plaatse of laat de auto wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer. Verder garandeert de KIW vervangend vervoer naar huis per auto (maximaal klasse B), openbaar vervoer, taxi of vliegtuig.