Onno Roering
Onno Roering Foto: Steef Alblas

Duidelijke Deals bij
Autogroep Twente

Bij Autogroep Twente houden ze van duidelijkheid. Om dit nog maar eens te benadrukken, heeft de Hyundai-dealer een aantal auto's met het etiket 'Duidelijke Deals' in de showroom staan.

Bij de Duidelijke Deals weten klanten gelijk waar ze aan toe zijn. Geen onverwachte kosten, maar instappen en wegrijden voor de prijs die ze verwachten. Bijvoorbeeld bij de Hyundai i10 Comfort, die onder andere is uitgerust met volautomatische airconditioning, cruise control met snelheidslimiet en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Bij Autogroep Twente staat de i10 voor een rijklaarprijs van € 12.995,- in de showroom.

Een Duidelijke Deal geldt ook voor de Hyundai i20 i-Drive. Deze auto is onder andere voorzien van buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht, getint glas en USB-/AUX-aansluiting. Klanten kunnen de i20 i-Drive bij Autogroep Twente aanschaffen voor een rijklaarprijs van € 15.495,-. De Hyundai ix20 Go!, die onder meer beschikt over een geïntegreerd navigatiesysteem, 16-inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter, is in de showroom te vinden voor een rijklaarprijs van € 21.495,-.

Ook op de Hyundai i30 i-Motion Plus is een Duidelijke Deal van toepassing. De rijklaarprijs voor deze auto bedraagt € 20.950,- en is daarmee € 2.045 goedkoper ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van € 22.995,-. Voor dit bedrag is de Hyundai i30 i-Motion Plus voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem, achteruitrijcamera en elektrisch bedienbare ramen voor en achter.

Autogroep Twente heeft vestigingen in Enschede (Buurserstraat 230), Hengelo (Vosboerweg 10) en Harbrinkhoek (Almeloseweg 175).