Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Groots Italiaans Lifestyle Event bij
jubilerende Fiat-dealer Auto Aaltink

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan en het recent verworven Fiat-dealerschap voor de gemeenten Almelo, Hellendoorn, Hardenberg, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden, organiseert Auto Aaltink op 21 en 22 mei een groots Italiaans Lifestyle Event.

Met duizend gulden geleend geld van zijn vader, fabrieksarbeider bij Ten Cate, is oprichter Johan Aaltink op 1 maart 1966 op 17-jarige leeftijd in de schuur achter het huis bij zijn ouders begonnen met zijn autobedrijf. Na 45 jaar hard werken hebben hij en zijn vrouw in 2011 het stokje volledig overgedragen aan de tweede generatie; Ewald Aaltink, welke destijds al 16 jaar actief meewerkte. Nu 5 jaar later bestaat het bedrijf 50 jaar en is uitgegroeid tot een moderne organisatie met een volwaardig dealerbedrijf van Mitsubishi, Fiat en Fiat Professional aan de Marie Curiestraat én een universeel garagebedrijf Bosch Car Service Nijverdal aan de Rudolf Dieselstraat 4-06, beide gevestigd in Nijverdal en met twee webshops te weten www.mitsubishiaanbieding.nl en www.ikwileenfiat.nl.
Daarnaast is Auto Aaltink sinds 1 oktober jl. aangesteld als officieel Fiat-dealer. Echter was de 'verbouwing' nog niet gereed. Nu, nadat alle buitenreclame en het complete showroom interieur is geleverd en geïnstalleerd en het een echte Fiat-winkel is, kan dat ook gevierd worden. Voor Auto Aaltink reden genoeg om eens flink uit te pakken.

Italiaans Lifestyle Event

'Het mooiste aan het merk Fiat zijn de modellen, passie en levensvreugde welke het merk meegeeft', zegt een breed glimlachende Ewald Aaltink. 'In iedere Fiat voel je een beetje Italië. Het design, de chromen randjes, de stiksels in de mooie lederen bekleding, de vrolijke kleuren, het maakt je allemaal een beetje gelukkig. Eigenlijk verkoop ik geen auto... maar elke dag een beetje vakantie. Wat is nu mooier dan Auto Aaltink, welke 50 jaar bestaat, groots te introduceren als Fiat-dealer in deze sferen. Daarom een Italiaans Lifestyle Event.'
Samen met tal van lokale en regionale ondernemers laat Auto Aaltink u tijdens het Italiaanse Lifestyle Event even genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft. Denk hierbij aan heerlijk ijs, voortreffelijke koffie, de lekkerste gerechtjes, trendy scooters en de nieuwste mode. Verder klassieke, maar natuurlijk ook de nieuwste Fiat-modellen en dat alles omringd met heerlijke Italiaanse live muziek.

Win één van de mooie prijzen

Natuurlijk is het al reuze gezellig om het evenement te bezoeken. Maar daarnaast maakt iedere bezoeker ook nog eens kans op één van de drie mooie prijzen welke verloot worden. Wat dacht u van een weekend gratis rijden in de nieuwste roadster van Fiat: de 124 spider. Of een heerlijk Italiaans diner voor vier personen en tot slot een aantal flessen schitterende Italiaanse wijn. Het Italiaanse Lifestyle Event van Auto Aaltink wordt gehouden op zaterdag 21 mei van 14.00 tot 20.00 uur en op zondag 22 mei van 12.00 tot 18.00 uur aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal op Industrieterrein 't Lochter achter de McDonalds. Meer informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven en organisaties vindt u op www.autoaaltink.nl of de Facebook-pagina van Auto Aaltink.