Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Oeloek tragikomisch, absurd
en onbeschrijflijk grappig

De viermansformatie Oeloek maakte de afgelopen seizoenen naam met fysiek cabaret waarin ontroerende, intieme momenten worden afgewisseld met spectaculair theatervuurwerk. Op vrijdag 20 mei (aanvang 20.15 uur) spelen ze hun nieuwste voorstelling 'OpSchmùck' in Theater Hof 88 in Almelo.

Oeloek bestaat uit Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. Tijdens hun opleiding bleken zij hetzelfde gevoel voor theater en humor te hebben. Eerder speelde Oeloek onder eindregie van Martin van Waardenberg twee door zowel pers als publiek omarmde voorstellingen: De Nacht van de Nasmaak en Prille Roest. Met de aanmoedigingsprijs voor cabarettalent, de stijgend applaus stipendium, op zak, komt Oeloek nu met hun derde avondvullende voorstelling OpSchmùck.

OpSchmùck is een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering en loze beloftes. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek met nu al de meest legendarische theater-mega-hit-sensatie - life changing - bucketlist vernietigende - oerknal-overtreffende voorstelling van het seizoen!* (*Mocht Oeloek dit op een of andere manier niet waar kunnen maken, dan wordt het natuurlijk gewoon weer een avond vol absurde situaties, bizarre teksten, muzikale uitspattingen, verrassende wendingen, halsbrekende toeren en een hoop zooi).

Kaarten à € 17,50 (€ 15,50 CJP / 65+ / biebpas) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via 0546-850264. De kassa is open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.