INGE KOENDERINK
INGE KOENDERINK Foto: Petra Koenderink

Lente uitverkoop bij Bubbels en Jets!

Badkamers, whirlpools en sauna's is sinds jaren de specialiteit van Bubbels en Jets aan de Vonderweg 28B in Enter. Sinds vorig jaar is een deel van de showroom ook ingericht met de Duitse Küchenwelt Keukens. Bij Bubbels en Jets koopt u nu dan ook rechtstreeks de mooiste en degelijkste Duitse keukens voor Duitse prijzen, maar wel veilig en vertrouwd in Nederland!

Een showroombezoek wordt een ontdekkings tocht. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die Bubbels & Jets te bieden heeft op het gebied van badkamers, whirlpools, sauna's en keukens. Bubbels & Jets bestaat inmiddels 18 jaar en is in heel Nederland een begrip geworden op het gebied van complete badkamers, whirlpools en sauna's. Maar ook badkamermeubels, baden, buitenspa's, Jacuzzi's, stoomcabines en wand- en vloer tegels van Jacuzzi, Villeroy & Boch, Cleopatra, Repabad, Dimension One spa's, Helo sauna's en infrarood sauna's en onze geselecteerde Home collection. En sinds vorig jaar dus ook keukens!

De meeste badkamer, whirlpool en sauna foto's op de site van Bubbels & Jets zijn in de showroom opgenomen. Bubbels en Jets probeert de site altijd zo actueel mogelijk te houden. Toch zijn er een paar aspecten van badkamers, whirlpools en sauna's die men u op de site niet kunnen geven. Dat is het beleven van de kwaliteit. Het even voelen of ruiken en zelfs uitproberen van de badkamers, whirlpools en sauna's. Om u dit te laten ervaren is een bezoek aan de showroom een must. Nu helemaal, want de komende weken kunt u volop profiteren van extreme kortingen tijden de Lente uitverkoop!

Bubbels en Jets
Vonderweg 28B
7468 DC Enter
Tel: 0547 – 384 000
www.bubbelsenjets.nl

Afbeelding