Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Schrameijer in Tubbergen blijft verrassen

Schrameijer Meubelen blijft verrassen. In het afgelopen jaar heeft er een totale metamorfose plaatsgevonden in de vertrouwde woonwinkel in Tubbergen, die al veertig jaar bestaat. En uiteraard bent u welkom voor een (hernieuwde) kennismaking.

Schrameijer is een begrip in Twente en is geheel met de tijd meegegaan met vernieuwende concepten en het dealerschap van vele gerenommeerde merken. Het resultaat is te zien in de gezellige Life-style winkel aan de Molenstraat 32 in Tubbergen. Vooral voor de starters is er een uitgebreid aanbod bijgekomen. Naast de al vertrouwde degelijkheid die Schrameijer waarborgt zegt men er trots op te zijn dat er maatwerk geleverd wordt tegen een betaalbare prijs. Tevens beschikt Schrameijer over deskundig personeel, die stylingadvies geven zonodig aan huis. Sinds maart 2015 heeft Schrameijer ook een groot slaapgedeelte van ruim 800 m2 in de ruim 4000 vierkante meter tellende woonwinkel. Men kocht diverse partijen op om ook op dat gebied haar klanten een ruime keus te kunnen bieden. Samen met Michael Valkenaar is Schrameijer dit avontuur aangegaan. Michael heeft jarenlange ervaring op het gebied van slapen. De klanten van Schrameijer kunnen nu dus ook terecht voor deskundig advies en snelle levering op het gebied slaapcomfort.

Zondags geopend

Het is ook mogelijk om op zondag bij Schrameijer een kijkje te nemen naar het uitgebreide assortiment en de koffie staat voor u klaar vanaf twaalf uur 's middags. Schrameijer merkt dat het vooral de jeugd goed uitkomt om op zondagmiddag te komen kijken.